Eenmanszaak / VOF of BV?

Wat is de beste rechtsvorm voor mijn onderneming? Welke risico’s loop ik als ondernemer? Deze vragen worden vaak aan ons gesteld.

We begrijpen dat het opzetten en beheren van een besloten vennootschap (BV) complex kan zijn. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten aan om ondernemers te begeleiden bij elke stap van het proces.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het oprichten van jouw BV. Wij coördineren de gehele route van de notaris tot en met het registreren bij de Kamer van Koophandel en het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Wij zorgen ervoor dat je notaris alle relevante informatie op tijd krijgt. Vervolgens beoordelen wij de opgestelde statuten en akten. We streven naar de perfecte samenwerking met jou en je notaris. We nemen de tijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw zakelijke doelstellingen.

Naast het oprichten van jouw BV, bieden wij ook een breed scala aan aanvullende diensten aan, waaronder belastingadvies, juridisch advies, aanvragen van een financiering en administratieve diensten. Onze experts helpen je bij het optimaliseren van jouw bedrijfsstructuur en het minimaliseren van fiscale risico’s, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw onderneming.

Bij Van Loon Bedrijfsadvies streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze betrokkenheid bij onze klanten en ons streven naar kwaliteit stellen ons in staat om consistente en duurzame resultaten te leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van jouw zakelijke ambities.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op