Van Loon Bedrijfsadvies

Een helder cijferanalysegesprek in begrijpelijke taal, waar jij als ondernemer mee verder kunt, is hoe wij jouw jaarcijfers en bedrijfsresultaten vertalen en bespreken. Monitoren van jouw bedrijfsresultaten kun je gemakkelijk zelf met behulp van een duidelijk dashboard. Wij zorgen ervoor dat jouw cijfers altijd zijn bijgewerkt zodat je ‘real-time’ over actuele informatie kunt beschikken.

Kantoor Van Loon Bedrijfsadvies

Bij verdienstelijk ondernemen gaat het niet alleen om het streven naar winst, maar ook om het creëren van waarde voor alle belanghebbenden, inclusief werknemers, klanten, gemeenschappen en het milieu. Door duurzame en ethische beslissingen te nemen, kunnen bedrijven op lange termijn succesvol zijn en een positieve impact hebben op de samenleving. Verdienstelijk ondernemen omvat transparantie, integriteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en het streven naar continue verbetering. Door deze principes te omarmen, kunnen bedrijven niet alleen winstgevend zijn, maar ook bijdragen aan positieve verandering en vooruitgang in brede zin.

Wil je weten wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consultatief gesprek.

Kennismaken? Klik hier

Even voorstellen

Image
Siebe van Loon
Adviseur MKB / Directie
Oprichter van Van Loon Bedrijfsadvies en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Mensenmens. Mijn overtuiging van de toegevoegde waarde van onze adviesdiensten voor iedere ondernemer is mijn drijfveer. Altijd vooruitstrevend.   “Veelzijdigheid kent geen grenzen”
Image
Yda
Manager interne organisatie

Gericht op het optimaliseren van onze interne organisatie, bedrijfsprocessen en onze dienstverlening. De focus op efficiëncy, operationele verbetering en een goed werkklimaat.

“Inzicht, creatief en kansen benutten”

Image
Alex
Adviseur MKB/Relatiemanager

Naast alle vormen van bedrijfsadvisering ben ik gespecialiseerd in de complexere bedrijven met idem vraagstukken. Met behulp van specialistische software (Visionplanner) zijn wij in staat je van allerlei bedrijfseconomische informatie te voorzien. Het inrichten en onderhouden van tussentijdse rapportages en/of dashboards e.d. doe ik al jaren met veel plezier. Jou als ondernemer daarbij te kunnen ondersteunen om je doelen te bereiken is mijn voornaamste streven.

“Accuraat, scherp en doeltreffend”

Image
Harry
Adviseur MKB/Relatiemanager

Door mijn jarenlange ervaring in het vak ben ik mede verantwoordelijk voor de vaktechnische kwaliteit van de accountancy werkzaamheden. Het opbouwen en onderhouden van onze klantrelaties zijn in mijn adviesfunctie vanzelfsprekend. Voor een financieel of fiscaal vraagstuk wat speelt binnen jouw onderneming kun je bij mij terecht.

“Degelijk, betrokken en ervaren in het vak”

Image
Sonja
Medewerker samenstelpraktijk

Ook mijn werkzaamheden bestaan uit de administratievoering, samenstelpraktijk, periodeafsluitingen en belastingaangiftes. Het unieke karakter van iedere onderneming maakt mijn werk uitdagend en zeer afwisselend.

Graag zet ik me in voor jouw onderneming, voor jouw resultaat!

“Pro actief, communicatief, nauwkeurig”

Image
Dirkje
Bedrijfsadministrateur

Door mijn jarenlange ervaring als assistent accountant beheers ik de gehele samenstelpraktijk voor allerlei bedrijven binnen het MKB. Binnen ons team is mijn specialisatie het verwerken van administraties. Elke vrijdag is jouw boekhouding bijgewerkt.

“Praktisch ingesteld en ervaringsdeskundig”

Image
Rudolf
Medewerker samenstelpraktijk

Als medewerker samenstelpraktijk ondersteun ik de administratievoering van jouw onderneming. Werkzaam in het opstellen van jaarcijfers, de aangiftepraktijk en de periodeafsluiting. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor het applicatiebeheer.

“Doelgericht, accuraat en flexibel”

Image
Trea
Bedrijfsadministrateur

Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de administratie, periodeafsluitingen, belastingaangiftes en samenstelpraktijk.

Waar de boekhouding voor ondernemers een verplicht onderdeel is, vind ik dat het leukste onderdeel van jouw onderneming.

Ik zet mij er graag voor in!

“Flexibel, bedachtzaam en dienstverlenend”

Image
Sander
Medewerker samenstelpraktijk

Mijn werkzaamheden variëren tussen het voeren van de administratie tot het samenstellen van jaarrekeningen. Door de variatie in het werk, diversiteit tussen klanten en continu ontwikkeling binnen het vak is er genoeg uitdaging om het beste voor iedere klant na te streven.

“Nauwkeurig, scherp en betrokken”

Image
Sanne
Bedrijfsadministrateur

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van de administraties, periode afsluitingen en het verzorgen van de btw-aangiftes. Omdat geen enkele klant en administratie hetzelfde is, ligt daar voor mij de uitdaging om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

“Flexibel, nauwkeurig en dienstverlenend”