Van Loon bedrijfsadvies

Van Loon Bedrijfsadvies

Wij zijn voornamelijk gericht op het MKB, maar ook instellingen en particulieren weten de weg naar ons te vinden. Sinds 2009 zijn wij actief in de markt en van een boekhoud- en administratiekantoor uitgegroeid naar een team met financieel specialisten.  

“geen praatjes’

Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze klanten. Dit is en blijft zo; ook in de tijd van toenemende digitalisering.

Geen praatjes, maar direct aan de slag. Ook een motto van ons.

“de ballast weg”

Wij laten de ballast weg omdat wij daarmee onze kosten kunnen verlagen en focussen ons voornamelijk op die thema’s waarmee u gericht kunt werken aan uw route naar succes.

Onze specialisatie, uw voordeel

Met ons team van 8 specialisten zijn wij u graag van dienst. Samen is er ruime ervaring, ieder op zijn of haar vakgebied. 

Daarnaast is er een nauwe samenwerking met een 5 tal externe specialisten. We hebben met elkaar een platform opgericht van ondernemende adviseurs:

Inzake Zaken

Of het nu om fiscaal, juridisch, notarieel, P&O, financiering of subsidies gaat, u krijgt het juiste advies op maat. Voor ondernemers door ondernemers. 

Dit betekent dat wij van de hoed en de rand weten en dat wij uw taal spreken. Door deze expertise zijn wij veel beter in staat om samen met u te kijken naar de aandachtspunten waarmee u de winstgevendheid van uw onderneming kunt bevorderen, want dat is het doel wat wij voor ogen hebben. Wij gaan voor de winst… uw winst welteverstaan.

Wilt u hier eens met ons over praten? Bel ons dan voor een vrijblijvende kennismaking. Wij informeren u graag persoonlijk over wat onze toegevoegde waarde voor u kan zijn.

Leveringsvoorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de NOAB leveringsvoorwaarden van toepassing. Lees deze hier.

Image
Siebe van Loon
adviseur MKB / directie

Oprichter van Van Loon Bedrijfsadvies en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Mensenmens. Mijn overtuiging van de toegevoegde waarde van onze adviesdiensten voor iedere ondernemer is mijn drijfveer. Altijd vooruitstrevend.
“Veelzijdigheid kent geen grenzen”

Image
Yda van den Berg
adviseur kwaliteit en organisatie

Kwaliteitsaspecten die bij het ondernemerschap komen kijken, houd ik tegen het licht. Het business model Canvas biedt handvatten waarmee de speerpunten van een onderneming in beeld gebracht kunnen worden. Ik werk er graag mee.
“Inzicht, creatief en kansen benutten”

Image
Alex Krol
adviseur MKB

Naast alle vormen van bedrijfsadvisering ben ik gespecialiseerd in de complexere bedrijven met idem vraagstukken. Met behulp van specialistische software (Visionplanner) zijn wij in staat u van allerlei bedrijfseconomische informatie te voorzien. Het inrichten en onderhouden van tussentijdse rapportages en/of dashboards e.d. doe ik al jaren met veel plezier. U als ondernemer daarbij te kunnen ondersteunen om uw doelen te bereiken is mijn voornaamste streven.

“Accuraat, scherp en doeltreffend”

Image
Tea Kingma
assistent adviseur MKB

Samen met mijn collega’s ben ik vooral werkzaam in de administratievoering, de periodeafsluiting, de samenstelpraktijk en de aangiftepraktijk.

“Nauwkeurig, efficiënt en recht-door-zee”

Image
Cobie Wijngaarden
assistent adviseur MKB

Vooral werkzaam in de administratievoering voor klanten, zowel bij op ons kantoor, maar ook bij de ondernemer in zijn/haar bedrijf. Ik zorg voor een administratievoering die altijd ‘up-to-date’ is, zodat de ondernemer snel inzicht heeft in zijn bedrijfsprestatie.

“Flexibel en dienstverlenend, waarbij de klant centraal staat ”

Image
Sonja Schuhmacher
assistent adviseur MKB

Ook mijn werkzaamheden bestaan uit de administratievoering, samenstelpraktijk, periodeafsluitingen en belastingaangiftes. Het unieke karakter van iedere onderneming maakt mijn werk uitdagend en zeer afwisselend.

Graag zet ik me in voor uw onderneming, voor uw resultaat!

“Pro actief, communicatief, nauwkeurig”

Image
Dirkje de Roos

Door mijn jarenlange ervaring als assistent accountant beheers ik de gehele samenstelpraktijk voor allerlei bedrijven binnen het MKB. Binnen ons team is mijn specialisatie het verwerken van de administratie van akkerbouwbedrijven. Ook voor uw agrarische boekhouding kunt u dus bij mij terecht.

“Praktisch ingesteld en ervaringsdeskundig”

Image
Rudolf Koopmans

Als assistent adviseur MKB ondersteun ik de administratievoering van uw onderneming. Werkzaam in de samenstelpraktijk, aangiftepraktijk en de periodeafsluiting. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor het applicatiebeheer.

“Doelgericht, accuraat en flexibel”