Van Loon Bedrijfsadvies

Wij zijn voornamelijk gericht op het MKB, maar ook instellingen en particulieren weten de weg naar ons te vinden. Sinds 2009 zijn wij actief in de markt en van een boekhoud- en administratiekantoor uitgegroeid naar een team met financieel specialisten.

Kantoor Van Loon Bedrijfsadvies

‘Verdienstelijk ondernemen’

Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze klanten. Dit is en blijft zo; ook in de tijd van toenemende digitalisering.

Wil je weten wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consultatief gesprek.

Over ons

Image
Siebe van Loon
Adviseur MKB / Directie

Oprichter van Van Loon Bedrijfsadvies en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Mensenmens. Mijn overtuiging van de toegevoegde waarde van onze adviesdiensten voor iedere ondernemer is mijn drijfveer. Altijd vooruitstrevend.
“Veelzijdigheid kent geen grenzen”

Image
Yda van den Berg
Adviseur kwaliteit en organisatie

Kwaliteitsaspecten die bij het ondernemerschap komen kijken, houd ik tegen het licht. Het business model Canvas biedt handvatten waarmee de speerpunten van een onderneming in beeld gebracht kunnen worden. Ik werk er graag mee.
“Inzicht, creatief en kansen benutten”

Image
Alex Krol
Adviseur MKB

Naast alle vormen van bedrijfsadvisering ben ik gespecialiseerd in de complexere bedrijven met idem vraagstukken. Met behulp van specialistische software (Visionplanner) zijn wij in staat u van allerlei bedrijfseconomische informatie te voorzien. Het inrichten en onderhouden van tussentijdse rapportages en/of dashboards e.d. doe ik al jaren met veel plezier. U als ondernemer daarbij te kunnen ondersteunen om uw doelen te bereiken is mijn voornaamste streven.

“Accuraat, scherp en doeltreffend”

Image
Harry de Koe
Adviseur MKB / Relatiebeheer

Door mijn jarenlange ervaring in het vak ben ik mede verantwoordelijk voor de vaktechnische kwaliteit van de accountancy werkzaamheden. Het opbouwen en onderhouden van onze klantrelaties zijn in mijn adviesfunctie vanzelfsprekend. Voor een financieel of fiscaal vraagstuk wat speelt binnen uw onderneming kunt u bij mij terecht.

“Degelijk, betrokken en ervaren in het vak”

Image
Sonja Schuhmacher
Assistent adviseur MKB

Ook mijn werkzaamheden bestaan uit de administratievoering, samenstelpraktijk, periodeafsluitingen en belastingaangiftes. Het unieke karakter van iedere onderneming maakt mijn werk uitdagend en zeer afwisselend.

Graag zet ik me in voor uw onderneming, voor uw resultaat!

“Pro actief, communicatief, nauwkeurig”

Image
Dirkje de Roos
Assistent adviseur MKB

Door mijn jarenlange ervaring als assistent accountant beheers ik de gehele samenstelpraktijk voor allerlei bedrijven binnen het MKB. Binnen ons team is mijn specialisatie het verwerken van de administratie van akkerbouwbedrijven. Ook voor uw agrarische boekhouding kunt u dus bij mij terecht.

“Praktisch ingesteld en ervaringsdeskundig”

Image
Rudolf Koopmans
Assistent adviseur MKB

Als assistent adviseur MKB ondersteun ik de administratievoering van uw onderneming. Werkzaam in de samenstelpraktijk, aangiftepraktijk en de periodeafsluiting. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor het applicatiebeheer.

“Doelgericht, accuraat en flexibel”

Image
Trea Machiela
Assistent adviseur MKB

Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de administratie, periodeafsluitingen, belastingaangiftes en samenstelpraktijk.

Waar de boekhouding voor ondernemers een verplicht onderdeel is, vind ik dat het leukste onderdeel van uw onderneming.

Ik zet mij er graag voor in!

“Flexibel, bedachtzaam en dienstverlenend”