Van Loon Bedrijfsadvies

Wij zijn voornamelijk gericht op het MKB, maar ook instellingen en particulieren weten de weg naar ons te vinden. Sinds 2009 zijn wij actief in de markt en van een boekhoud- en administratiekantoor uitgegroeid naar een team met financieel specialisten.

Kantoor Van Loon Bedrijfsadvies

‘Verdienstelijk ondernemen’

Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze klanten. Dit is en blijft zo; ook in de tijd van toenemende digitalisering.

Wil je weten wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consultatief gesprek.

Kennismaken? Klik hier

Over ons

Image
Siebe van Loon
Adviseur MKB / Directie
Oprichter van Van Loon Bedrijfsadvies en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Mensenmens. Mijn overtuiging van de toegevoegde waarde van onze adviesdiensten voor iedere ondernemer is mijn drijfveer. Altijd vooruitstrevend.   “Veelzijdigheid kent geen grenzen”
Image
Yda van den Berg
Manager interne zaken

Vanuit kwaliteitsmanagement altijd gericht op het optimaliseren van onze interne organisatie en onze dienstverlening. Voor advies over het opstellen van een businessplan kun je bij mij terecht.

“Inzicht, creatief en kansen benutten”

Image
Alex Krol
Adviseur MKB/Relatiemanager

Naast alle vormen van bedrijfsadvisering ben ik gespecialiseerd in de complexere bedrijven met idem vraagstukken. Met behulp van specialistische software (Visionplanner) zijn wij in staat je van allerlei bedrijfseconomische informatie te voorzien. Het inrichten en onderhouden van tussentijdse rapportages en/of dashboards e.d. doe ik al jaren met veel plezier. Jou als ondernemer daarbij te kunnen ondersteunen om je doelen te bereiken is mijn voornaamste streven.

“Accuraat, scherp en doeltreffend”

Image
Harry de Koe
Adviseur MKB/Relatiemanager

Door mijn jarenlange ervaring in het vak ben ik mede verantwoordelijk voor de vaktechnische kwaliteit van de accountancy werkzaamheden. Het opbouwen en onderhouden van onze klantrelaties zijn in mijn adviesfunctie vanzelfsprekend. Voor een financieel of fiscaal vraagstuk wat speelt binnen jouw onderneming kun je bij mij terecht.

“Degelijk, betrokken en ervaren in het vak”

Image
Sonja Schuhmacher
Medewerker samenstelpraktijk

Ook mijn werkzaamheden bestaan uit de administratievoering, samenstelpraktijk, periodeafsluitingen en belastingaangiftes. Het unieke karakter van iedere onderneming maakt mijn werk uitdagend en zeer afwisselend.

Graag zet ik me in voor jouw onderneming, voor jouw resultaat!

“Pro actief, communicatief, nauwkeurig”

Image
Dirkje de Roos
Bedrijfsadministrateur

Door mijn jarenlange ervaring als assistent accountant beheers ik de gehele samenstelpraktijk voor allerlei bedrijven binnen het MKB. Binnen ons team is mijn specialisatie het verwerken van administraties. Elke vrijdag is jouw boekhouding bijgewerkt.

“Praktisch ingesteld en ervaringsdeskundig”

Image
Rudolf Koopmans
Medewerker samenstelpraktijk

Als medewerker samenstelpraktijk ondersteun ik de administratievoering van jouw onderneming. Werkzaam in het opstellen van jaarcijfers, de aangiftepraktijk en de periodeafsluiting. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor het applicatiebeheer.

“Doelgericht, accuraat en flexibel”

Image
Trea Machiela
Bedrijfsadministrateur

Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de administratie, periodeafsluitingen, belastingaangiftes en samenstelpraktijk.

Waar de boekhouding voor ondernemers een verplicht onderdeel is, vind ik dat het leukste onderdeel van jouw onderneming.

Ik zet mij er graag voor in!

“Flexibel, bedachtzaam en dienstverlenend”

Image
Sander Gjaltema
Medewerker samenstelpraktijk

Mijn werkzaamheden variëren tussen het voeren van de administratie tot het samenstellen van jaarrekeningen. Door de variatie in het werk, diversiteit tussen klanten en continu ontwikkeling binnen het vak is er genoeg uitdaging om het beste voor iedere klant na te streven.

“Nauwkeurig, scherp en betrokken”

Image
Sanne Meester
Bedrijfsadministrateur

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verwerken van de administraties, periode afsluitingen en het verzorgen van de btw-aangiftes. Omdat geen enkele klant en administratie hetzelfde is, ligt daar voor mij de uitdaging om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

“Flexibel, nauwkeurig en dienstverlenend”

 

Image
Johan Peter Luimstra
Adviseur MKB / Relatiemanager

Door mijn ruime ervaring in het MKB, ben ik administratief zeer veelzijdig. Graag denk ik ook mee om de financiële processen van jouw bedrijf te optimaliseren.

“Meedenkend en adviesgericht”