Voor wie is Van Loon?

Wij zijn er voor micro- en klein MKB: maximaal 50 medewerkers, maximaal 12 miljoen omzet en 6 miljoen balanstotaal. Ook voor andere rechtspersonen zoals verenigingen en stichtingen hebben wij de juiste expertise in huis.

Wij richten ons op de ondernemer met een grote mate van adviesbehoefte, iemand die door wil groeien. Deze doelgroep heeft behoefte aan een full-service dienstverlening. Van administratievoering tot fiscale aangifte. Onze klant heeft behoefte aan inzicht en advies in resultaat- en vermogensontwikkeling.

Zoek je een adviseur die:

  • dezelfde taal spreekt als jij
  • die denkt in kansen en mogelijkheden
  • die niet kostengestuurd werkt, maar adviseert over winstgevendheid
  • die jouw ambities centraal stelt

Onze visie

Met een financieel gezonde fundering creëer je tijd om te ondernemen en ambities waar te maken!

Onze missie

Wij zijn adviseurs met ondernemers mentaliteit. We zijn direct bereikbaar en betrokken. We weten wat er binnen jouw bedrijf speelt zodat we je kunnen helpen je ambities waar te maken en kansen te pakken. Door onze jarenlange ervaring en kennis komen we met verrassende inzichten waarmee je de volgende stap kan maken.

Siebe van Loon

Siebe van Loon, directeur en oprichter van Van Loon Bedrijfsadvies

“Wat hebben we toch een prachtig vak!”

Verrassend

Je kunt rekenen op verrassend advies, voortkomend uit meer dan 35 jaar ervaring en bergen aan kennis. Geen branche is ons onbekend en als MKB-specialisten weten wij heel goed met welke vragen jij rondloopt. We staan je bij met inzichten en advies waarmee jij echt verder komt.

Beloofd.

Wat klanten over ons zeggen

Voor mij als directeur van Meconaf B.V. is het belangrijk dat ik altijd up-to-date gegevens bij de hand heb en zodoende weet ik waar ik aan toe ben. De administratie wordt dagelijks bijgewerkt en zo zijn de cijfers altijd real-time.

Jan-Dirk Bijlsma, Meconaf B.V.

“Om de keuze te maken voor een investering is het wezenlijk dat ik à-la-minute de juiste cijfers kan opvragen. Dat is voor mij erg belangrijk”.

Hotze Jan Lolkema, Loonbedrijf Lolkema Tijnje

Dit is wat ons onderscheidend maakt

Elke ondernemer heeft winst nodig om ambities waar te maken en investeringen te kunnen doen om doelen te behalen.

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je er alleen voor staat wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen. Wel of niet investeren, autonoom groeien of via overnames, op prijs concurreren of op kwaliteit, moeten we de koers wel of niet verleggen? Vaak zijn het andere zaken dan waarom je als ondernemer bent gestart waar je nu mee te maken krijgt.

In je omgeving zullen best mensen zijn die je kunnen adviseren, maar zijn zij er ook in gespecialiseerd? De beste stuurlui staan vaak aan wal maar dat maakt ze nog niet meteen een goede stuurman.

De verdienstelijke basis voor de ondernemer

Benieuwd naar welke meerwaarde we jou kunnen bieden?