Dit is wie wij zijn

Wij zijn een bedrijfsadvieskantoor die is gespecialiseerd voor het micro- en kleinbedrijf in de regio. Grip op- en inzicht in de cijfers is wat Van Loon de ondernemers wil bieden zodat zij kunnen doen wat ze het liefst doen: ondernemen en kansen benutten.

Sinds half september 2022 zijn wij gevestigd in Leeuwarden.

‘Verdienstelijk ondernemen’

Hoe was jouw (oogst)opbrengst in 2022? Als je als onderneming wilt oogsten, moet je zaaien in goede grond. Wij helpen jouw ondernemersambitie(s) waar te maken door een financieel gezonde fundering te creëren. Zaadje geplant? We gaan graag met je in gesprek om jouw situatie te bespreken met als doel samen de grond in Leeuwarden rijker maken. Verdienstelijk ondernemen noemen we dat.

Met ons team van tien specialisten stellen wij jaarlijks voor ruim 225 ondernemers de jaarcijfers en periodecijfers op en verwerken wij de bedrijfsadministratie. Behalve bedrijven in het Midden en KleinBedrijf staan we ook klaar voor stichtingen, zorgverleners en particulieren. Sinds 2009 zijn wij actief in de markt en van een boekhoud- en administratiekantoor uitgegroeid naar een team met financieel specialisten.

Dit is wat wij doen

Binnen ons team van deskundigen heeft ieder z’n aandachtsgebied. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging. Daarnaast zijn we zeer deskundig in het begeleiden van financieringsaanvragen.

Wij staan voor een persoonlijke benadering van onze klanten. Dit is en blijft zo; ook in de tijd van toenemende digitalisering.

Wil je weten wat we voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend consultatief gesprek.

Voor wie is Van Loon?

Wij zijn er voor micro- en klein MKB: maximaal 50 medewerkers, maximaal 12 miljoen omzet en 6 miljoen balanstotaal.

Wij richten ons op de ondernemer met een grote mate van adviesbehoefte, iemand die door wil groeien. Deze doelgroep heeft behoefte aan een full-service dienstverlening. Van administratievoering tot fiscale aangifte. Onze klant heeft behoefte aan inzicht en advies in resultaat- en vermogensontwikkeling.

Zoek je een adviseur die:

  • dezelfde taal spreekt als jij
  • die denkt in kansen en mogelijkheden
  • die niet kostengestuurd werkt, maar adviseert over winstgevendheid
  • die jouw ambities centraal stelt

Onze visie

Met een financieel gezonde fundering creëer je tijd om te ondernemen en ambities waar te maken!

Onze missie

Wij zijn adviseurs met ondernemers mentaliteit. We zijn direct bereikbaar en betrokken. We weten wat er binnen jouw bedrijf speelt zodat we je kunnen helpen je ambities waar te maken en kansen te pakken. Door onze jarenlange ervaring en kennis komen we met verrassende inzichten waarmee je de volgende stap kan maken.

Siebe van Loon

Siebe van Loon, directeur en oprichter van Van Loon Bedrijfsadvies

“Wat hebben we toch een prachtig vak!”

Verrassend

Je kunt rekenen op verrassend advies, voortkomend uit meer dan 35 jaar ervaring en bergen aan kennis. Geen branche is ons onbekend en als MKB-specialisten weten wij heel goed met welke vragen jij rondloopt. We staan je bij met inzichten en advies waarmee jij echt verder komt.

Beloofd.

Wat klanten over ons zeggen

Voor mij als directeur van Meconaf is het belangrijk dat ik altijd up-to-date gegevens bij de hand heb en zodoende weet ik waar ik aan toe ben. De administratie wordt wekelijks bijgewerkt en zo zijn de cijfers altijd real-time.

Jan-Dirk Bijlsma

“Om de keuze te maken voor een investering is het wezenlijk dat ik à-la-minute de juiste cijfers kan opvragen. Dat is voor mij erg belangrijk”.

Hotze Jan Lolkema, Loonbedrijf Lolkema Tijnje

Dit is wat ons onderscheidend maakt

Elke ondernemer heeft winst nodig om ambities waar te maken en investeringen te kunnen doen om doelen te behalen.

Als ondernemer heb je soms het gevoel dat je er alleen voor staat wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen. Wel of niet investeren, autonoom groeien of via overnames, op prijs concurreren of op kwaliteit, moeten we de koers wel of niet verleggen? Vaak zijn het andere zaken dan waarom je als ondernemer bent gestart waar je nu mee te maken krijgt.

In je omgeving zullen best mensen zijn die je kunnen adviseren, maar zijn zij er ook in gespecialiseerd? De beste stuurlui staan vaak aan wal maar dat maakt ze nog niet meteen een goede stuurman.

De verdienstelijke basis voor de ondernemer

Benieuwd naar welke meerwaarde we jou kunnen bieden?

Je bent van harte welkom voor een kennismakings gesprek!

Bel voor een afspraak met ons kantoor: 058-2046029

of stuur een mailtje